Skip to content

CASE

Laguuni

Espoon Keilaniemen kelluva vesiurheilukeskus

Espoon Keilaniemen kelluva vesiurheilukeskus pitää sisällään mm. jättimäisen vesipuiston, kaksi wake-rataa sekä poikkeukselliset melonta- ja SUP-puitteet sekä puulämmitteisen konttisaunan.

Laguunin konttisauna sai toukokuussa 2021 kiukaakseen Löyly-IKI puukiukaan, joka pitää taatusti vesiurheilijat lämpimänä ja nautiskelijat rentona. Saunan yksi seinä on kokonaan lasia ja lauteilta onkin hienot näkymät merelle ja sieltä voi vaikka löylyjen lomassa seurata muiden edesottamuksia Wake-radalla. Saunaa voi varata myös yksityiskäyttöön.

Löyly-IKI soveltuu 20–40 kuution saunoihin, joten tehoa kiukaassa riittää hyvin isompiinkin saunatiloihin. Löyly-IKI onkin yksi suosituimmista julkisiin saunoihin asennettavista kiuasmalleista. Koska käyttö on kovempaa kuin yksityissaunoissa, teemme kiukaisiin tehtaalla erikoisvahvikkeet, että ne kestävät päivittäistä usean tunnin saunomista. Myös puukiukaan luukun personointi esim. yrityksen logolla onnistuu.

”Konttisaunan aiempi puukiuas kesti ainoastaan yhden kesän, joten se tuotti meille pääosin harmia vaikka piti olla legendaa. Päätimmekin panostaa kunnon kiukaaseen taataksemme asiakkaillemme varman saunanautinnon. Bonuksena IKI teetti kiukaan luukkuun meille Laguunin logon, joten nyt kelpaa löylytellä!”, kertoo Laguunin Pekka Rintala.

”Asiakkailtamme saatu palaute on ollut hyvää ja löylyjä on kehuttu todella smootheiksi!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
”Asiakkailtamme saatu palaute on ollut hyvää ja löylyjä on kehuttu todella smootheiksi!”
Pekka Rintala, Laguuni

Galleria

Info

Asiakas: Laguuni
Tuote: Löyly-IKI
Vuosi: 2021