Skip to content

CASE

Sauna Hermanni

IKI-sähkökiukaat ovat lämmittäneet Hermannin saunoja jo yli 10 vuoden ajan.

Sauna Hermannin asiakkaat kiittelevät IKI-sähkökiukaita niiden muhkeista löylyistä.

Sauna Hermanni on perustettu 1950-luvulla ja se on yksi Helsingin vanhimmista yleisistä saunoista. Sauna Hermannissa on kaksi saunaa, jotka lämpiävät lähes joka viikonpäivä. Saunoja voi varata myös yksityistilauksiin perjantaisin ja lauantaisin.

Sauna Hermannia pyörittää yrittäjä Mika Ahonen yhdessä uskollisen apulaisensa saunakoira Milon kanssa. Tilojen sisutusta on Ahosen toimesta palautettu 50-luvulle ja paikassa tunteekin hyvällä tavalla historian havinaa.

IKI-sähkökiukaat on lämmittäneet saunakävijöitä jo yli kymmenen vuoden ajan. Pienemmässä saunassa palvelee Pilari-IKI 15 kW ja isommassa löylyä lyödään Pilari-IKI 18 kW sähkökiukaalla. Kiukaat asennettiin saunoihin keväällä 2010. Mika Ahosen mukaan asiakkaat ovat pitäneet löylyistä ja kiukaista, joiden suuri kivimäärä takaa muhkeat löylyt.

Palautteen mukaan löylyt ovat sopivan kosteat, eivätkä sähkökiukaat hiivu loppua kohden, kuten aiemmat kiukaat. Saunojilla on eri tapoja heittää löylyjä, toiset kaatavat vettä ylhäältä ja toiset heittävät sivuille.

”IKI on tunnistettava brändi ja asiakkaat tietävät niiden laadun”, kiittelee Ahonen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
"IKI on tunnistettava brändi ja asiakkaat tietävät niiden laadun."
Mika Ahonen
TJ, Sauna Hermanni

Galleria

Info

Asiakas: Sauna Hermanni
Tuotteet: IKI Pillar 15kW and 18 kW
Vuosi: 2010