Skip to content

CASE

Villa Furuvik

Villa Furuvikin upea rantasauna Laajasalon Jollaksessa.

Pilari-IKI -sähkökiuas antaan saunojille kosteat ja muhkeat löylyt, saaden hyvää palautetta Villa Furuvikin rantasaunan asiakkailta.

Villa Furuvikin rantasauna sijaitsee Helsingissä, Laajasalon Jollaksessa. Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut rantasauna on upealla paikalla aivan meren äärellä ja kesällä voi saunomisen yhteydessä pulahtaa suoraan mereen uimaan. Talviaikaan rantasaunalla on mahdollisuus vilvoitella avannossa.

Rantasauna uusittiin täysin vuonna 2018 ja lämmönlähteeksi saunaan valikoitui tuolloin Pilari-IKI 15 kW sähkökiuas, joka on sijoitettu keskelle saunaa. Saunomaan mahtuu kerrallaan 12 henkilöä ja lauteilta on huikeat näkymät suoraan merelle.

”Tämä sauna on minulle erittäin tuttu ja rakas”, kertoo saunaa pyörittävä Tea Lindberg. ”Niin monet kerrat olen istunut näillä lauteilla nauttien täydellisen kosteista ja lämpimistä löylyistä tuijottaen alati vaihtuvaa merta ja sen elämää.”

Rantasaunan löylyt ovat saaneet hyvää palautetta asiakkailta. ”Rantasaunan IKI-kiuas on sähkökäyttöinen ja ehdottomasti yksi parhaista, johon olen törmännyt. Kiuas on iso, se vetää noin 250 kiloa kiuaskiviä ja pysyy siksi lämpimänä pitkään. Ison koon ja kivimäärän ansiosta kiukaasta saa irti monenlaisia löylyjä.”, kertoo Lindberg ja jatkaa (kuvan alla); 

”Itse en välitä kovin kuumista löylyistä, vaan minulle tärkeintä on löylyjen kosteus. Siksi tykkään luoda löylyä hitaasti kaatamalla, melkein valuttaen. Myös veden heittäminen kiukaan reunoille tuottaa mukavan kosteat löylyt. Minulle sopivat siis miedommat, mutta asiakkaat saavat tarvittaessa rantasaunasta kyllä tiukemmatkin löylyt, ja se tekee IKI:stä juuri sopivan kiukaan meidän tarpeisiimme.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
"Rantasaunan IKI-kiuas on sähkökäyttöinen ja ehdottomasti yksi parhaista, johon olen törmännyt."
Tea Lindberg
TJ, Villa Furuvik

Galleria

Info

Asiakas: Villa Furuvik
Tuote: IKI Pillar 15kW
Vuosi: 2018
Kuvat: Antti Kokko Photography